function strpos_array($haystack, $needle) { if(!is_array($needle)) { if($pos = stripos($haystack, $needle) !== false) return $pos; } else { for($i = 0; $i < count($needle); $i++) { if($pos = stripos($haystack, $needle[$i]) !== false) return $pos; } } return false; } ?> Flyzone Nerede ve Nasıl Gidilir? - Flyzone Turkey Blog

美國威而鋼

威而鋼 【適應症】 治療男性勃起性功能障礙

10盒 共40粒,100mg/粒 NT$ 6900。沒處方箋買威而鋼。威而鋼陪伴你成就非凡的男人傳奇。

https://www.flyzoneturkey.com

circle colorManifestoUçuş MarşıManifestoYine aklımız beş karış havada,Ne varmış ayaklarımız yere basmıyorsa,Ya Newton yanıldıysa,Ya yer çekimi yoksa!Zıpla aramıza,Hazırsan uçmaya!Uçmak serbest yerde kalmam,Engel tanımam!Kurallar yok çünkü FlyZone;Yer çekimsiz ortam!Durmak sıradan insanların işidir;Benim işim olmaz!Ben ayağımı yerden kestiğim an özgürüm;Yer çekimi ile bağım olmaz!Beni sınırlandıramazlar;Ben sınırları aşmak için varım!Bana kural koyamazlar;Ben kuralları yıkmak için yaşarım!Beni tutamazlar;Ben özgürce yaşamak için varım!HeyecanımNabzımAdrenalinim yüksektir!Durmam,Beklemem,Asla pes demem.Başkalarının yolunu takip etmem;Kendi yolumu çizerim.Ne kadar zor olursa,O kadar iyi!Çünkü ben kendime inanırım.Çünkü benim yolum, herkese göre olmayandır…Çünkü ben…Uçmak için doğmuşum!Daha Çok Uçuran Paketlerİstediğin zaman kullanılabilir.Arkadaşlarına devredilebilir.

Eğlence

Flyzone Nerede ve Nasıl Gidilir?

Neden Flyzone’u Tercih Etmelisiniz?

Küçük büyük herkese hitap eden geniş eğlence yelpazesiyle Flyzone Türkiye, uçmak isteyenleri Mall of İstanbul, Demirören AVM, Torium AVM ve Nissara AVM’de ağırlıyor.

Ayaklarınızı yerden kesecek olan Flyzone’da pek çok aktivitenin yer aldığı 7 farklı parkur macera severleri bekliyor. Yerçekimine karşı koymak isteyenlere gökyüzünde uçmanın heyecanını yaşatan Flyzone, çocukların, gençlerin ve kendini genç hissedenlerin yeni nesil eğlence merkezi olacak. Haftanın 7 günü açık olan Flyzone’da kapılar her gün 10:00’da açılıyor ve 22:00’da kapanıyor. Peki, Flyzone nerede ve nasıl gidiliyor?
Fish oil: benefits and side effects do pull ups work traps france / top 14: “let’s stop intensive bodybuilding to have guys weighing 125 kg”.
FLYZONE TÜRKİYE Mall Of İstanbul YOL TARİFİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Flyzone Mall Of İstanbul Nasıl Gidilir?

Eğlencenin yeni merkezi Flyzone, aynı zamanda merkezi konumu ile de ulaşımı oldukça kolay bir lokasyonda. Mall of İstanbul Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Flyzone, birbirinden farklı eğlence parkurları ile uçmayı herkes için mümkün kılıyor Peki, Flyzone’a nasıl gidilir? Flyzone’a gitmek için birkaç alternatif bulunuyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz:

Flyzone’a metro ile gitmek için:

Taksim metrosu ile Yenikapı’ya gitmeli ve Yenikapı’dan Bağcılar metrosuna binmelisiniz. Kirazlı durağında indikten sonra Başakşehir metrosuna aktarma yapabilirsiniz.

Flyzone’a otobüs ile gitmek için:

Flyzone’a gidebileceğiniz otobüs hatları 76 O (Cihangir Mahallesi-Avcılar), 146 T (Boğazköy Mahallesi-Bahçeşehir-Yenikapı), 98 H (Başakşehir-Metrokent), 146 M (Başakşehir 4.Etap-Mecidiyeköy), 141 M (K.S.Süleyman Hastanesi-Mecidiyeköy) olarak sıralanıyor.

FLYZONE’DA REZERVASYON YAP

Flyzone’a araba ile gitmek için:

E-5 üzerinden giderken Haliç Köprüsü’nü geçtikten sonra TEM İstanbul-Edirne bağlantı otoyolu yönüne devam ediniz. Mahmutbey gişeleri öncesi son çıkıştan çıkıp ilk sağdan dönmeniz yeterli. Tem’den giderken ise, TEM İstanbul-Edirne otoyoluna girdikten sonra Mahmutbey gişelerine gelmeden son çıkıştan çıkmalısınız. İlk sağdan döndüğünüzde Mall of İstanbul kapalı otoparkına giriş yapabilirsiniz.

Flyzone Demirören AVM Nasıl Gidilir?

Her yaşa hitap eden geniş eğlence yelpazesiyle Flyzone Türkiye, uçmak isteyen herkesi ikinci şubesi olan Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi’ne bekliyor.

Gökyüzünde uçuran yeni nesil eğlence konsepti Flyzone’da pek çok aktivitenin yer aldığı farklı parkurlar, yer çekimine karşı koymak isteyenleri bekliyor. Çocukların, gençlerin ve kendini genç hissedenlerin yeni nesil eğlence merkezi olan Flyzone, yeni şubesinin kapılarını Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi’nde açtı. Haftanın 7 günü açık olan Flyzone’da kapılar her gün 10:00’da açılıyor ve 22:00’da kapanıyor. Peki, Demirören AVM Flyzone nerede ve nasıl gidiliyor?

Eğlencenin yeni merkezi Flyzone’un ikinci şubesi olan Flyzone Demirören, aynı zamanda merkezi konumu ile de ulaşımı oldukça kolay bir lokasyonda. Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Flyzone, birbirinden farklı eğlence parkurları ile uçmayı herkes için mümkün kılıyor. Peki, Flyzone Demirören’e nasıl gidilir? Flyzone Demirören’e gitmek için birkaç alternatif bulunuyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz:

Flyzone’a metro ile gitmek için:

M2 metro hattını kullanarak Flyzone Demirören’e kolayca gidebilirsiniz. Taksim durağında indiğinizde İstiklal Caddesi’nde yapacağınız kısa bir yürüyüş sonrası Demirören Flyzone’a birkaç dakika içerisinde ulaşabilirsiniz.

Flyzone’a otobüs ile gitmek için:

Flyzone’a gidebileceğiniz otobüs hatlarından bazıları 129 T (Bostancı-Taksim), 29 D (Ferahevler-Kabataş), 42 T (Bahçeköy-Taksim), 48 T (Hamidiye Mahallesi-Taksim), 66 (Eminönü – Gülbağ) 72 T (Yeşilköy-Taksim), 74 A (Gayrettepe-Eminönü) olarak sıralanıyor.

Flyzone’a özel araç ile gitmek için:

Aşağıdaki haritaya tıklayarak bulunduğunuz lokasyondan yol tarifi alabilirsiniz.

Flyzone Torium AVM Nasıl Gidilir?

Her yaşa hitap eden geniş eğlence yelpazesiyle Flyzone Türkiye, uçmak isteyen herkesi Torium Alışveriş Merkezi’ne bekliyor.

Gökyüzünde uçuran yeni nesil eğlence konsepti Flyzone’da pek çok aktivitenin yer aldığı farklı parkurlar, yer çekimine karşı koymak isteyenleri bekliyor. Çocukların, gençlerin ve kendini genç hissedenlerin yeni nesil eğlence merkezi olan Flyzone, kapılarını Torium Alışveriş Merkezi’nde açtı. Haftanın 7 günü açık olan Flyzone’da kapılar her gün 10:00’da açılıyor ve 22:00’da kapanıyor. Peki, Torium AVM Flyzone nerede ve nasıl gidiliyor?

Eğlencenin yeni merkezi Flyzone Torium, aynı zamanda merkezi konumu ile de ulaşımı oldukça kolay bir lokasyonda. Torium Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Flyzone, birbirinden farklı eğlence parkurları ile uçmayı herkes için mümkün kılıyor. Peki, FlyzoneTorium’a nasıl gidilir? Flyzone Torium’a gitmek için birkaç alternatif bulunuyor. Torium Avm adresine Otobüs, Metrobüs veya Minibüs / Dolmuş ile ulaşabilirsiniz. Bunları şöyle sıralayabiliriz:

Flyzone’a otobüs ile gitmek için:

Flyzone’a gidebileceğiniz otobüs hatlarından bazıları 142A(Boğazköy Son Durak / Son Durak Yönü ‎→ İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü), 418 (Hadımköy Toki ‎→ Büyükçekmece Yönü)  olarak sıralanıyor.

Flyzone’a metrobüs ile gitmek için:

Eğlencenin yeni merkezi Flyzone Torium’a ulaşmak için Hadımköy Sanayi metrobüs durağında inebilir ve iki dakikalık bir yürüyüş sonrası eğlenceye ulaşabilirsiniz.

Flyzone’a özel araç ile gitmek için:

Aşağıdaki haritaya tıklayarak bulunduğunuz lokasyondan yol tarifi alabilirsiniz.

Flyzone Nissara AVM Nasıl Gidilir?

Her yaşa hitap eden geniş eğlence yelpazesiyle Flyzone Türkiye, uçmak isteyen herkesi Nissara Alışveriş Merkezi’ne bekliyor.

Gökyüzünde uçuran yeni nesil eğlence konsepti Flyzone’da pek çok aktivitenin yer aldığı farklı parkurlar, yer çekimine karşı koymak isteyenleri bekliyor. Çocukların, gençlerin ve kendini genç hissedenlerin yeni nesil eğlence merkezi olan Flyzone, kapılarını Nissara Alışveriş Merkezi’nde açtı. Haftanın 7 günü açık olan Flyzone’da kapılar her gün 10:00’da açılıyor ve 22:00’da kapanıyor. Peki, Nissara AVM Flyzone nerede ve nasıl gidiliyor?

Eğlencenin yeni merkezi  Flyzone Nissara, aynı zamanda merkezi konumu ile de ulaşımı oldukça kolay bir lokasyonda. Nissara Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Flyzone, birbirinden farklı eğlence parkurları ile uçmayı herkes için mümkün kılıyor. Peki, Flyzone Nissara’ya nasıl gidilir? Flyzone Nissara’ya gitmek için birkaç alternatif bulunuyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz:

Flyzone’a otobüs ile gitmek için:

Şehir içi tüm toplu taşıma araçları Nissara AVM’nin önünden geçmektedir.

Flyzone’a özel araç ile gitmek için:

Aşağıdaki haritaya tıklayarak bulunduğunuz lokasyondan yol tarifi alabilirsiniz.

Lens Yaşam Merkezi Flyzone

Eğlence ve sporu bir araya getiren, sosyalleşirken bağışıklığı güçlendiren, tüm dünyada kabul görmüş sağlıklı etkinliklerin başında gelen trambolinleri Türkiye’de konsept park olarak hayata geçiren Flyzone, 5. Şubesini Lens İstanbul’da açtı.

2019 yılında Mall of İstanbul’da Türkiye’nin en büyük trambolin parkı olarak hayata geçirilen Flyzone Türkiye, geçtiğimiz aylarda kendi rekorunu kırarak Taksim Demirören şubesinden sonra Avrupa’nın en büyük üçüncü trambolin parkını Torium’da hayata geçirdi. Normalleşmeyle birlikte beşinci şubesinin kapılarını Lens İstanbul’da açan Flyzone, tüm pandemi önlemlerini alarak sağlıklı eğlence imkanı sunuyor. Avrupa Eğlence yatırımı olarak hayata geçirilen ve benzersiz konseptiyle kısa sürede yüz binlerce misafir ağırlayan Flyzone Türkiye parkları, yeni şubesiyle artık Anadolu Yakası’nda da hizmet veriyor. Dev trambolin parkurlarının yanı sıra, 3500 m2’lik dev bir alana yeni eğlence bölümleri eklenerek tasarlanan Flyzone Lens İstanbul’da, her yaştan ziyaretçi için eğlence alanları bulunuyor.

-Grup yarışmaları tercih ediliyor!
Dev trambolin parkurlarının yanı sıra, Survivor parkurlarının da konumlandırıldığı Flyzone Lens İstanbul, hazırlık sürecinden itibaren özellikle okul gruplarının ve şirketlerin grup eğlenceleri için markaların markajındaydı. Grup eğlencelerine ve heyecanlı müsabakalara ev sahipliği yapacak olan Flyzone Lens İstanbul, hem spora hem de sınırsız eğlenceye kapılarını açtı. Doğum günü partileri ve özel partiler için tasarlanan “Party Zone” alanları da yine ziyaretçilerin hizmetine sunuldu.

Şube Adres
Yenişehir, Osmanlı Blv. No:4, 34912 Pendik/İstanbul

İstanbul’un en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Kurtköy Lens İstanbul adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir?

Otobüs ile: 131C, 132H, 132P, 133GP, 16S, E-10

Yorum Yap

美國威而鋼

威而鋼 【適應症】 治療男性勃起性功能障礙

10盒 共40粒,100mg/粒 NT$ 6900。沒處方箋買威而鋼。威而鋼陪伴你成就非凡的男人傳奇。

https://www.flyzoneturkey.com

circle colorManifestoUçuş MarşıManifestoYine aklımız beş karış havada,Ne varmış ayaklarımız yere basmıyorsa,Ya Newton yanıldıysa,Ya yer çekimi yoksa!Zıpla aramıza,Hazırsan uçmaya!Uçmak serbest yerde kalmam,Engel tanımam!Kurallar yok çünkü FlyZone;Yer çekimsiz ortam!Durmak sıradan insanların işidir;Benim işim olmaz!Ben ayağımı yerden kestiğim an özgürüm;Yer çekimi ile bağım olmaz!Beni sınırlandıramazlar;Ben sınırları aşmak için varım!Bana kural koyamazlar;Ben kuralları yıkmak için yaşarım!Beni tutamazlar;Ben özgürce yaşamak için varım!HeyecanımNabzımAdrenalinim yüksektir!Durmam,Beklemem,Asla pes demem.Başkalarının yolunu takip etmem;Kendi yolumu çizerim.Ne kadar zor olursa,O kadar iyi!Çünkü ben kendime inanırım.Çünkü benim yolum, herkese göre olmayandır…Çünkü ben…Uçmak için doğmuşum!Daha Çok Uçuran Paketlerİstediğin zaman kullanılabilir.Arkadaşlarına devredilebilir.